Facilitati Sala
Fitness

Cu o suprafata de peste 500mp si o serie de aparate unice in Constanta, Fit Gym se situeaza printre cele mai moderne si spatioase sali de fitness din oras.

Sala de Fitness & Forta


Antrenamentele de Fitness sunt dedicate atat barbatilor cat si femeilor. Acestea sunt benefice nu doar pentru remodelarea corporala si obtinerea unui fizic de invidiat, ci si pentru relaxare, cresterea imunitatii si o stare generala de bine.

Antrenorii Fit Gym iti pun la dispozitie o serie de programe de antrenament, de intensitati diferite. Astfel poti opta pentru antrenamente de intensitate moderata, efectuate la interval de cateva zile, sau antrenamente de intensitate mare, efectuate aproape zilnic pentru rezultate cat mai bune.

Antrenamente Aerobic & Cardio


Un alt tip de antrenamente sunt cele in regim aerobic. Fie ca discutam despre clasicele sedinte de aerobic sau despre sesiuni de antrenament cardiovascular, folosind benzile si bicicletele din dotarea salii de fitness, acest tip de activitate fizica este util pentru a pierde in greutate, dar si pentru sanatatea inimii si a sistemului circulator.

De asemenea, exista si antrenamente unice, pe care le gasesti doar la Fit Gym, precum antrenamentele de grup HIIT - o serie de exercitii aerobice de intensitate ridicata. Te asteptam in sala de antrenament pentru mai multe detalii.

Antrenamente Bodybuilding


Bodybuilding-ul este in mod traditional un sport pentru barbati, dar in ultimii ani incepe sa capete popularitate si printre femei. Acesta are la baza folosirea greutatilor libere si a aparatelor de forta pentru maximizarea masei musculare si minimizarea procentului de grasime din organism.

In cadrul salii de forta Fit Gym, vei gasi un numar de aparate dedicate acestui sport, realizate de cele mai bune firme din domeniul sportiv, precum si greutati libere cu un design ergonomic. Acestea iti vor facilita obtinerea unor rezultate superioare intr-un timp cat mai scurt.

Antrenori Personali


Instructorii de fitness si aerobic iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi pentru ca tu sa poti obtine rezultatele dorite. Avand experienta vasta in domeniu si informandu-se constanta in legatura cu cele mai noi tehnici de antrenament, poti fi sigura ca vei avea parte de informatii excelente.

Acestia iti pot oferii programe de antrenament personalizate in functie de ceea ce iti doresti (pierdere in greutate, tonifiere, cresterea masei musculare, etc.), precum si sfaturi referitoare la nutritie - un factor cheie in obtinerea unui fizic sanatos si armonios.

Sala Fitness & Vestiare


La fel ca si restul salii de fitness, vestiarele sunt spatioase, intretinute si amenajate pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna experienta.

In cadrul salii poti beneficia si de servicii de masaj terapeutic sau de relaxare. O lista completa cu aceste servicii o poti gasi aici.

Suplimente & Nutritie


Fit Gym iti ofera si o gama variata de suplimente nutritive, de cea mai inalta calitate, de la cei mai cunoscuti producatori din domeniu.

Intreaba la receprie care sunt cele mai potrivite suplimente pentru nevoile tale si echipa noastra te va ajuta cu cele mai eficiente sfaturi nutritive si suplimente sportive.