NU TE GRABI

### dimineata sa te ridici brusc din pat,trezeste te cu 5 minute mai devreme si da timp inimii si creierului sa se trezeasca.            

###sa pleci la munca fara sa iei micul dejun.Daca il iei ,nu te grabi sa mananci rapid ,mesteca bine si astfel te vei satura si nu vei ajunge sa iei pastile pentru stomac.

###sa pleci fara centura ,fara sa pornesti dispozitivele masinii ,nu te grabi sa intri in fata altuia in trafic , pentru ca satisfactia nu va dura decat o secunda ,in schimb,daca l ai lasa sa treaca inainte si el ti ar zambi , te ai simti bine toata dimineata.                          

###sa cumperi pranzul de la un fast food,mai bine adu l gatit de acasa sau cauta mancare gatita la un restaurant.                        

###sa treci pe langa batranul de la colt ,poate nu ai sa i dai zilnic bani ,dar poti sa i dai buna ziua si un zambet care nu te costa nimic.

###sa te duci la sala nemancat,da ti timp sa digeri hrana si odihneste te cateva minute ca sa ii permiti corpului tau sa si mobolizeze resursele necesare efortului.

###atat de tare incat sa uiti sa saluti atunci  cand intri in sala sau vestiar.

###sa sari peste incalzire ,pentru ca si ea face parte din antrenament ,ferindu te de accidentari.

###sa dai prosopul cuiva de pe aparat ca sa lucrezi tu ,intreaba al cui este ,pentru ca nici tie nu ti ar placea sa ti se intample asta cand mai ai doua serii dintr un exercitiu.

###sa incarci bara cu greutati maximale ,nu te grabi sa intri la serie pana nu ti a revenit respiratia la ritmul normal.

###atat de tare ,incat sa nu observi un incepator care face ceva gresit sau care are nevoie de asistenta la ultimele repetari la impinsul din culcat.

###sa pleci de la sala transpirat ,da i corpului timp sa si revina dupa efort ,spala te macar sumar, pentru a ajuta corpul sa elimine toxinele rezultate in urma efortului.

###sa bei shake ul cu proteine pana nu s a omogenizat complet , astfel stomacul le va absorbi mai bine.

###mereu atat de tare incat sa ajungi sa elimini micile placeri ale vietii sa uiti de oamenii importanti din viata ta,de echilibrul dintre efort si odihna si mai ales nu te grabi sa ti tratezi corpul ca o masina. Si masina se va strica daca o fortezi grabindu i comenzile ,asa ca nu te grabi sa o apuci pe drumul gresit ,catre o boala.

###sa slabesti sau sa iei in greutate ,pentru ca ambele situatii ,efectuate brusc iti vor aduce probleme de sanatate.

###sa slabesti 10kg intr o luna,pentru ca nu le ai adaugat intr un timp foarte scurt.

###decat daca este cu adevarat necesar , intotdeauna grabindu te pierzi din vedere anumite aspecte importante si apare un accident ,fie auto,fie musculo tendinos sau de alta natura.

###asa de tare incat sa stai o ora incruntat fara sa zambesti.

###sa imbatranesti,asta se va intampla inevitabil ,insa tu alegi cat de tare grabesti acest proces.