Sala Fitness Constanta
Prezentare

La Fit Gym Constanta gasesti cele mai moderne aparate, cei mai entuziasti antrenori si cea mai energica atmosfera, pentru ca tu sa ai parte de un antrenament placut si eficient.

Aparate Fitness Moderne

In cadrul Fit Gym ai la dispozitie cele mai moderne aparate, unice in Constanta, de la firme consacrate in domeniul fitness si aerobic, precum Hoist, Cybex sau Octane. Aici gasesti aparate pentru orice tip de antrenament si exercitiu, fie ca este vorba despre aerobic, cardio, fitness sau bodybuilding.

Sala de Antrenament Spatioasa

Cu o suprafata de peste 500mp, structurata pe un singur nivel, Fit Gym este printre cele mai mari si spatioase sali de forta din Constanta. Pozitionarea aparatelor este gandita cu scopul de a maximiza spatiul util si de a iti oferi spatiul ideal pentru antrenamentele tale.

Servicii Fitness & Aerobic

De la aparatura moderna si tipuri variate de antrenamente - precum cele de forta, fitness, cardio, aerobic sau antrenamente de grup, pana la instructori cu experienta vasta, ce iti ofera cele mai bune informatii, Fit Gym ofera clientilor cele mai bune servicii din domeniul fitness.

Atmosfera Ideala pentru Antrenament

Facem tot posibilul sa ne asiguram ca sedintele tale de antrenament sunt cat mai placute. Echipa Fit Gym are grija de toate detaliile, pentru ca tu sa ai la dispozitie un spatiu ingrijit, bine pus la punct si o atmosfera ce te va motiva sa obtii rezultatele cele mai bune.