Facilitati FIT GYM - zona Dacia

antrenamente & aparate sala de fitness Constanta

Sala de Fitness & Forta

Cu o suprafata de peste 500mp si o serie de aparate unice in Constanta, Fit Gym se situeaza printre cele mai moderne si spatioase sali de fitness din oras.

Te asteptam in sala de antrenament pentru mai multe detalii.

Abonamente la preturi atractive
Alege-l pe cel care ti se potriveste

Antrenamente Aerobic & Bodybuilding

Fie ca discutam despre clasicele sedinte de aerobic, despre sesiuni de antrenament cardiovascular sau de forta, la FitGym gasesti toate aparatele si facilitatile necesare desfasurarii unui antrenament reusit.

De asemenea, exista si antrenamente unice, pe care le gasesti doar la Fit Gym, precum antrenamentele de grup HIIT - o serie de exercitii aerobice de intensitate ridicata.


Antrenori Personali

Instructorii de fitness iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi pentru ca tu sa poti obtine rezultatele dorite. Avand experienta vasta in domeniu si informandu-se constanta in legatura cu cele mai noi tehnici de antrenament, poti fi sigur ca vei avea parte de informatii excelente.

Acestia iti pot oferii programe de antrenament personalizate in functie de ceea ce iti doresti (pierdere in greutate, tonifiere, cresterea masei musculare, etc.), precum si sfaturi referitoare la nutritie - un factor cheie in obtinerea unui fizic sanatos si armonios.

Te asteptam in sala noastra
Primul pas catre noul tau corp de invidiat.

Sala Fitness & Vestiare

La fel ca si restul salii de fitness, vestiarele sunt spatioase, intretinute si amenajate pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna experienta.

In cadrul salii poti beneficia si de servicii de masaj terapeutic sau de relaxare. O lista completa cu aceste servicii o poti gasi aici.